Sales recruitment

Onze sales recruitment methode levert jou snel de beste kandidaten

Het vinden van de juiste sales professional is in de huidige markt geen eenvoudige opgave. Zeker niet wanneer jij voor jouw bedrijf alleen naar de beste kandidaten op zoek bent.

Hoe goed een sales professional ook kan zijn, als hij of zij niet aansluit bij jullie verwachtingen of bedrijfscultuur, dan zal de samenwerking geen lang leven beschoren zijn. Dat is frustrerend en kostbaar.

Om dat te voorkomen, gebruiken wij in onze sales recruitment dezelfde grondige methode als die wij voor executive search gebruiken.

Sommige sales posities, zoals bijvoorbeeld Sales Director, zijn uiteraard echte executive posities. Maar ook voor posities zoals Regional Accountmanager, Key Accountmanager en Accountmanager, gebruiken wij dezelfde grondige selectiemethode.

Recruitment van de Sales Director

De functie van Sales Director is een echte executive functie. De impact van een sales director op de omzet is direct voelbaar in jouw bedrijf.

Het vinden van de juiste kandidaat die volledig aansluit bij jouw doelstellingen en organisatie is dan ook van het allergrootste belang.

Gedurende de sales recruitment voor de functie van Sales Director, voeren onze headhunters diverse gesprekken met de kandidaten.

Wanneer wij uiteindelijk kandidaten aan jou voorstellen, dan hebben zij met succes al een aantal strenge selectierondes doorlopen.

Dat maakt het voor ons mogelijk om alleen de beste kandidaten aan jou voor te stellen.

Daarom zoeken en vinden wij snel voor jou de juiste kandidaat op maat voor jouw bedrijf.

Heb jij een sales recruitment opdracht? Neem dan direct contact met ons op.

Recruitment van de Sales Manager

De functie van Sales Manager is in onze ogen ook een executive functie. Zeker in organisaties waar de sales manager een vast onderdeel uitmaakt van het managementteam.

Ook hier geldt dat een sterke sales manager grote invloed kan hebben op het bedrijfsresultaat.

Het zal je dan ook niet verbazen dat in onze zoektocht naar de juiste kandidaat voor jouw organisatie, onze kandidaten aan dezelfde strenge selectierondes zijn onderworpen als die wij bij de recruitment van een sales director hanteren.

Loyaliteit

Onze jarenlange ervaring in sales recruitment heeft ons geleerd, dat kandidaten die wij op maat voor bedrijven hebben gevonden, vaak ook langer verbonden blijven aan die bedrijven dan gemiddeld.

Werving en selectie van accountmanager functies

Hoewel de functies van Regional Accountmanager, Key Accountmanager of Accountmanager minder zware sales functies zijn, gaan wij bij de recruitment voor deze functies ook zeer grondig te werk.

Ook zij worden voorafgaand aan de kennismaking met jou, tijdens de sales recruitment door ons uitgebreid geïnterviewd en getest.

Wij stellen onze kandidaten pas aan jou voor, wanneer wij er honderd procent van overtuigd zijn dat dit de juiste kandidaat voor jouw organisatie is.

Naast sales recruitment, kunnen wij voor jou ook de marketing recruitment verzorgen.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment