Interim Management

Sterling & Holmes is dé specialist in bemiddeling van interim-professionals in Marketing-, Sales- en Directie functies binnen Consumer Goods (FMCG).

Door jarenlange (eigen) ervaring en samenwerking met de beste interim-professionals kunnen wij kwaliteit leveren en snel schakelen. We leveren de beste Interim oplossing voor u als bedrijf.

Wij hebben een fors bestand en netwerk met 35.000 actieve interim-professionals in Nederland.

Wij staan in nauw contact met hen en weten wanneer ze beschikbaar zijn of komen. We kennen de kandidaten goed, weten hun sterke punten en waarop ze inzetbaar zijn. Daardoor kunnen ze direct starten, zijn ze snel up & running en leveren ze vaak meer dan gevraagd wordt.

Onze interim-professionals worden regelmatig ingehuurd om hun kennis, ervaring en persoonlijkheid, bovendien worden ze vaak teruggevraagd. Kortom; ze zijn gewild!

De interim-professionals die wij voorstellen kennen wij al jaren en hebben we persoonlijk gesproken én gebriefd op de interim vacature / opdracht.

Wij bemiddelen kandidaten in:

Stuur direct je email naar onze Interim-afdeling: interim@sterlingholmes.com 

NB: De huidige arbeidsmarktkrapte en de stijgende behoefte aan flexibele oplossingen drijven de groei van de interim-managementbranche. Experts voorspellen een aanzienlijke toename in de komende 5 jaar.

The biggest risk in life is not taking one.

Schrijf je nu in per email met cv

Interim is een belangrijke pijler onder Sterling & Holmes. Deze business unit wordt geleid door Huub Terpstra, headhunter en partner bij Sterling & Holmes.

Huub heeft zelf 18 jaar interim ervaring opgedaan in Marketing- en Brandmanagement bij diverse grote A-merken en commerciele organisaties in FMCG; o.a. PepsiCo, Shell, Uniekaas, Milka, Jumbo, Haribo, McDonald’s; hij werd regelmatig teruggevraagd.
Hij weet als geen ander wat erbij komt kijken om een goede interim-professional te zijn voor de opdrachtgever. Wat wordt er gevraagd? Wat ga ik leveren? In welk tijdsbestek?

Daardoor kennen wij de interim-markt als geen ander; het is snel schakelen en de juiste kandidaat en persoonlijkheid leveren voor de opdracht, die past in het team met de juiste ervaring en skills.

Wij werken graag transparant; zowel naar opdrachtgever als naar kandidaat wordt alles goed vastgelegd in een interim-overeenkomst voor aanvang van de interim-opdracht.

Dromen – Durven – Doen!

Ik wil in het Sterling & Holmes bestand opgenomen worden

    Sterling & Holmes ziet het als haar verantwoordelijkheid om zorgvuldig met jouw privacy om te gaan. Na het insturen van je cv en/of motivatie worden jouw persoonlijke gegevens verwerkt in ons CRM-systeem. Deze gegevens worden gebruikt voor het sollicitatieproces. Zonder je uitdrukkelijke toestemming worden deze gegevens nooit met derden gedeeld.

    Sometimes the most effective way to lead is in silence

    © Sterling & Holmes executive search ~ recruitment