Recruitment

Met onze recruitmentmethode krijg jij snel de juiste kandidaat op maat voor jouw organisatie

De recruitment van de juiste kandidaat voor jouw organisatie, is in de huidige arbeidsmarkt geen eenvoudige opgave. Zeker niet wanneer jij voor jouw bedrijf alleen naar de beste kandidaten op zoek bent.

Hoe goed een kandidaat ook is, als hij of zij niet aansluit bij jullie verwachtingen of bedrijfscultuur, dan zal de samenwerking geen lang leven beschoren zijn. Dat is niet alleen frustrerend, maar ook kostbaar.

Door onze unieke recruitmentmethode, vinden wij voor jou niet alleen de best presterende kandidaten, maar ook de best passende kandidaten, die daardoor ook langer verbonden blijven aan de organisatie.

Wij helpen jou graag bij het vinden van de ideale collega, in alle lagen van de organisatie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe CEO, een Sales Manager of iemand voor een junior marketingfunctie, je kunt bij ons voor het hele spectrum terecht.

Onze recruitmentmethode is zeer succesvol gebleken, zowel voor beursgenoteerde ondernemingen als MKB-bedrijven, nationaal en internationaal.

Heb jij ook een recruitment opdracht? Neem dan nu contact met ons op.

Onze Recruitmentmethode

Wanneer wij voor jou aan de slag gaan, moeten de potentiële kandidaten een aantal rondes doorlopen. Daarbij gaan wij steeds dieper met de kandidaten in gesprek.

Hoe belangrijker de functie, des te meer rondes de kandidaat met succes moet doorlopen, voordat deze bij jou aan tafel komt te zitten.

Uiteraard is een grondig referentieonderzoek een belangrijk onderdeel van onze recruitmentprocedure.

Hierdoor zijn wij in staat om niet alleen kwalitatieve sterke kandidaten aan je voor te stellen, maar ook meerdere kandidaten.

Dat maakt onze recruitmentmethode echt onderscheidend.

Bij ons krijg je geen stapeltje cv’s op je bureau, maar een keur aan goed voorbereide en kwalitatief hoogstaande kandidaten.

Meer weten?

Op onze Sales Recruitment en Marketing Recruitment pagina’s, vind je meer informatie over hoe wij jou zouden kunnen helpen.

Heb je nu al vragen over onze recruitment, of wil je met ons een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Neem dan direct contact met ons op.

We zijn makkelijk te bereiken en horen graag van je.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment