Ons Team

Sterling & Holmes (Stefan en Huub) zijn ervaren headhunters.
Onze kracht is executive search én direct search, met een andere aanpak: verrassend, vernieuwend, sympathiek, eigenzinnig en met een duidelijke visie op headhunting, recruitment en werving & selectie: Home of Impact players.

Onze unieke procedure, werkwijze en persoonlijke benadering is een absolute voorwaarde voor kwaliteit. Er gaat geen kandidaat naar de opdrachtgever zonder dat deze door ons persoonlijk is gezien en geïnterviewd.

We worden gewaardeerd door onze kennis van onze klanten en hun business, ons bereik en grote netwerk.

Sterling & Holmes zijn gedreven senior consultants die zelf de functie hebben vervuld of er leiding aan hebben gegeven. Wij werken no-nonsens, snel en transparant, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Wij zoeken en vinden snel de juiste kandidaat op maat voor jouw organisatie.

Huub Terpstra

Headhunter ~ Partner

Huub kent de commerciele functies bij merkfabrikanten als geen ander.
30 jaar marketing ervaring bij grote A-merken zoals Unilever, Kodak, McDonald’s, Pepsi, Shell, Uniekaas, Milka, Mora, Stegeman, Jumbo en Haribo.
Huub werd als Interim Marketing/Brand Manager regelmatig teruggevraagd. Zijn daadkrachtige en no-nonsens aanpak werkt aanstekelijk en levert direct resultaat.

Stefan van der Valk

Headhunter ~ Partner

15 jaar Recruiting, 25 Jaar ervaring in Sales & Marketing, Business Development, Directie en General Management voor bedrijven als Sony, Kodak, Diners Club en IBM (FileNet) op nationaal en internationaal niveau. Specialismes: Marketing, Sales, Directie, General Management & Supply Chain.

Sandra heeft ruim 30 jaar sales-, marketing- en communicatie ervaring opgedaan bij Selecta Coffee, COTY, Procter & Gamble, ICS-VISA en C&A.
Ze is een echte verbinder en al jaren commercieel actief als trainer/coach en ze heeft een vlotte pen.
Sandra werkt met passie klant- en resultaatgericht en heeft een goed B2B-netwerk.

Sinds begin 2022 is Sandra aan boord bij het team van Sterling & Holmes executive search als Recruiter.

Sandra heeft haar sporen verdiend als consultant in CRM-gerelateerde adviestrajecten.
Communicatief sterk, analytisch en het vermogen om door haar nuchtere aanpak altijd de juiste stappen te zetten of af te dwingen om een project tot een goed einde te brengen. Behept met een sterk gevoel voor organisatie-verhoudingen. Dit combineert ze met een Rotterdamse mentaliteit en gevoel voor humor

Sandra gaat voor kwaliteit en is begin 2022 gestart bij Sterling & Holmes als Researcher; sinds 1 november 2023 werkt ze als Recruiter in het team van Sterling & Holmes.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment