Reviews en ervaringen

Wat jouw collega’s van ons vinden

Een verademing!

“Bijzondere dank voor jullie proactieve en snelle manier van werken, welke een verademing is voor ons.

Wij komen zeer waarschijnlijk heel binnenkort bij u terug voor een andere opdracht”.

“In zeer korte tijd twee topkandidaten voor zowel een vaste functie als een interim-opdracht.
Kandidaten met niet alleen de juiste skills & attitude maar ook goed passend binnen onze organisatie,
daarin herken je de hand van de meester!
Huub Terpstra van Sterling & Homes van harte aanbevolen.”

“Ik volg Sterling & Holmes al jaren en dit is voor mij dé partij om snel goede mensen uit de markt te kunnen halen voor key posities. Voor kandidaten is Sterling & Holmes de partij met altijd aansprekende posities bij mooie merken. Toen er een vacature in het team ontstond hebben we daarom de hulp van Sterling & Holmes gevraagd.
Het team van Sterling & Holmes heeft mij in de zoektocht naar een Brand Marketeer voor Chaud Devant snel en professioneel geholpen. Door middel van een goed en scherp gesprek hebben we een profiel opgesteld en mede door het grote netwerk kwamen zij heel snel met de ideale kandidaat en hebben haar na verschillende gesprekken een aanbod gedaan. 
Ik ben heel blij met de doortastende en heldere aanpak van Sterling & Holmes bij deze procedure”.
Via Sterling & Holmes ben ik bij Boretti binnengekomen.
De procedure verliep uitstekend en de contactmomenten met Huub Terpstra waren zeer prettig.
Duidelijke communicatie en er wordt goed geluisterd en gehandeld.
Daarmee voor mij een aanrader!
Heb de laatste twee plaatsingen door Sterling & Holmes als erg prettig ervaren
en de samenwerking met het kantoor voelt daarnaast goed. Fijne mentaliteit en de Rotterdamse ‘can-do’ spirit spreken me met name aan.

“Vanuit mijn functie als HR Business Partner bij Refresco Benelux heb ik samengewerkt met Sterling & Holmes; dit was een intensief en succesvol traject. Wij ontvingen in een lastige arbeidsmarkt al snel kandidaten voor de rol als Sr Key Accountmanager Retail. De procedure werd netjes begeleid en de communicatie ging vlot en prettig, waarbij de aandacht voor de kandidaat en opdracht in evenwicht was.Je merkt dat Huub ruime ervaring heeft in marketing & sales binnen grote organisaties en A-merken. Hij heeft ons goed geholpen”.

“Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Sterling & Holmes executive search.
Wij waren zelf al gestart met het zoeken naar een Marketing Manager voor Vier Diamanten in Oostenrijk, maar nog zonder het gewenste resultaat.
Belangrijkste punt, naast ruime brand marketing ervaring,was native German-speaking, wat voor ons een uitdagende combinatie bleek.
De snelle en adequate aanpak met direct search van Sterling & Holmes sprak ons aanen heeft goed uitgepakt in de juiste kandidaten die wij voorgesteld kregen.Met als resultaat de juiste Marketing Manager. De samenwerking en het contact tijdens het proces was zeer prettig, concreet, eerlijk en oprecht, waarbij ook kritische feedback niet geschuwd werd. Belangrijke assets van een headhunter en waarin Sterling & Holmes hun meerwaarde voor ons heeft laten zien”.
“In onze zoektocht naar een nieuwe Strategy & Innovation Director voor Onetomarket zijn we met Sterling & Holmes om de tafel gegaan. Zij hebben ruime ervaring in online marketing, e-commerce en digital intelligence/analytics. Precies wat ik nodig had en in de samenwerking zijn de verwachtingen overtroffen. Een kwalitatief goede search, relevant netwerk en een enorm bereik binnen B/C-level met goede kandidaten.”

“Via LinkedIn ben ik op een zeer prettige manier benaderd door Sterling & Holmes Executive search.

Mijn profiel sprak hen aan en alhoewel ik zelf niet op zoek was naar een nieuwe job, was de toenadering en de eerste kennismaking per telefoon dermate vriendelijk en interessant dat ik toch besloot om een persoonlijk gesprek met hen aan te gaan. Zij hadden een vacature die perfect aansloot bij mijn ervaring en interesse.

Het eerste gesprek op het kantoor van Sterling & Holmes voelde goed, van beide kanten. Er werd niet alleen gekeken naar waar zij naar op zoek waren voor hun opdrachtgever, maar ook of deze functie wel bij mij zou passen en ik hier gelukkig van zou worden. Na het eerste gesprek hebben zij mij voorgesteld aan hun opdrachtgever, waarna ik ben aangenomen voor deze nieuwe functie en ik hier hopelijk een mooie toekomst tegemoet ga”.

“Sterling & Holmes hebben wij ingehuurd voor Strategisch Organisatie Advies, waarbij Stefan de commerciële functies scherp onder de loep heeft gelegd. De no-nonsense en directe feedback heeft ons enorm geholpen. De afgelopen jaren heeft Sterling & Holmes meerdere vacatures voor Versluis ingevuld: Marketing, Sales, Finance en Support, zowel vast als interim. Dit heeft geleid tot een hechte band en prettige samenwerking. Waarbij respect en kwaliteit voorop staan, we zijn erg blij met de hulp en bemiddeling van Sterling & Holmes.”
“Het is prettig werken met Sterling & Holmes, zij zijn echt betrokken en hebben ons prima geholpen met invulling van Marketing Manager en Manager Partnerships voor de Johan Cruyff Foundation in Amsterdam. Na een grondige briefing denken ze goed mee in functie, aanpak, advertising en NGO-tarief, onderscheidend in de huidige markt”.

“Vanuit mijn netwerk heb ik contact gezocht met Huub van Sterling & Holmes. Zij hebben diverse functies voor Brouwerij Duvel Moortgat met succes ingevuld. O.a. meerdere Accountmanagers en Field Sales Manager. Later heb ik ook met hen samengewerkt voor meerdere Sales- en Marketingfuncties bij Smit & Dorlas vanuit mijn functie als Sales Manager OOH. De pragmatische aanpak en direct search sprak mij enorm aan en leverde goede kandidaten op. Echte Impact players!”

“Ik heb regelmatig met verschillende headhunters gesproken maar Sterling & Holmes springt er met kop en schouders bovenuit. Huub kent de markt waarin hij zich begeeft, is zeer betrokken, is dag en nacht bereikbaar voor vragen of om te sparren als je daar behoefte aan hebt. Met als resultaat een perfecte match bij Continental Bakeries”.
“Sterling & Holmes zijn voor mij de headhunters waar ik graag mee werk. Ze hebben een groot netwerk, ze kennen de FMCG-markt goed en ze werken snel en betrouwbaar. Zeer prettig in de omgang, lekker direct en komen (zelf) met goede oplossingen én kandidaten. In januari 2022 (toen een zeer krappe kandidatenmarkt) een aantal kandidaten binnen 2 weken aan tafel bij Lekkerland en in 5 weken de totale procedure geheel afgerond met een Impact player.”
“Sterling & Holmes is voor mij een betrouwbaar en kwalitatief bureau dat
snel handelt en de juiste mensen levert. Ze begrijpen de opdracht goed omdat ze vaak zelf de functie hebben uitgevoerd of er leiding aan hebben gegeven.
Bovendien is hun netwerk in de commerciële FMCG-branche enorm groot en relevant.
Ook als opdrachten “niet standaard en niet eenvoudig” zijn, gaan ze er 200% voor en
leveren ze goed en snel.  In mijn geval (Key) Account Managers voor maximaal
28-32 uur per week voor O2Life,  geen eenvoudige opdracht in deze krappe markt”.
“Sterling & Holmes zijn mannen die zelf uit de praktijk komen, een enorm sterke plus en zeker ook onderscheidend t.o.v. veel andere partijen. Ze spreken de taal van de opdrachtgever in de FMCG-branche en die van de kandidaten, zowel voor vaste als voor interim posities. Huub en Stefan zijn open, eerlijk, direct en goede sparring partners”.
“Sterling & Holmes heeft mij actief benaderd voor de functie van Sales Director bij Peridot Food (Deli-Jack) om mijn commerciële vaardigheden, persoonlijkheid en pragmatische aanpak in Retail en Foodservice.  Een zeer prettige samenwerking, waarbij Sterling & Holmes in de lead was; no-nonsens en daadkrachtig.”
“Sterling & Holmes is voor mij een zakenpartner waar je op kunt bouwen. Door onze gezamenlijke tech-business en marketing-achtergrond hadden we al snel een goede klik. Zij helpen mij met het snel en adequaat invullen van vacatures bij klanten. Met hun enorme netwerk kennen ze (bijna) iedereen. Huub en Stefan zijn de Impact players waar je mee wilt samenwerken!”
“Toen ik hoorde dat Huub partner werd bij Sterling & Holmes, heb ik hem direct gebeld voor een search Key Accountmanager Retail Benelux. Gezien de achtergrond en het netwerk in FMCG, DIY en Toy leek mij dit een logische keuze. Sterling & Holmes heeft dit traject geweldig en snel ingevuld, waarbij naast salesvaardigheden ook gekeken werd naar persoonlijkheid en klik met het team in België. Ook de begeleiding en onboarding van de finale kandidaat hebben zij goed ingevuld. Ik kan Sterling & Holmes van harte aanbevelen”.

Huub kun je omschrijven als een persoon die helder en duidelijk communiceert met een fijnbesnaarde sensitiviteit. Huub denkt en handelt snel zonder daarbij inaccuraat te worden.
Ik vind het daarbij plezierig dat Sterling & Holmes constant de behoefte zowel van de opdrachtgever, als van de kandidaat, voor ogen heeft en daarbij het beste resultaat voor beide partijen nastreeft. Dat is duurzaam, kwaliteit en geeft een plezierig gevoel. Daarnaast vind ik Huub een fijn en goed mens, wat de basis is van zaken met elkaar doen. 

“Voor mij is Huub van Sterling & Holmes één van de weinige headhunters
met oprechte interesse in de mens! Ook nog eens sprekend vanuit een heel uitgebreid en heterogene commerciële FMCG-ervaring”
“Vanaf 2016 heb ik al contact met Huub van Sterling & Holmes, altijd bijzonder prettig en betrokken. Onlangs hebben ze voor Moooi een marketing-vacature ingevuld. Na een grondige briefing bij ons op kantoor in Breda volgde snel een goed aantal kandidaten waaruit wij konden kiezen. Wij zijn heel blij met de aanpak en direct search werkwijze van Sterling & Holmes. Bovenal een plezierig contact, ook na de opdracht en nu nog steeds regelmatig contact”.
© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment