Marketing Executive Vacatures

Marketing Executive Vacatures die bij jou passen

Voor het vervullen van marketing executive vacatures, zijn wij altijd op zoek naar echte impact players, die wij nog niet kennen.

Jaarlijks vervullen wij diverse marketingfuncties bij onze klanten. Het merendeel van onze klanten is een sterk merk in FMCG, Food of DIY.

Voor het invullen van hun executive marketing vacatures, nemen zij alleen genoegen met de allerbeste kandidaten.

Die vinden wij voor hen via onze geheel eigen executive search methode.

Wanneer jij door ons wordt aangedragen als kandidaat, dan zijn wij ervan overtuigd dat jij de functie aankunt en de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden meer dan waard bent.

Nadat je door de werkgever bent aangenomen, blijven wij je begeleiden in je nieuwe functie als je dat prettig vindt. Daarmee verhogen we jouw kans op slagen in je nieuwe functie en sta jij er niet helemaal alleen voor.

Voorbeelden van onze Marketing Executive Vacatures

We geven je hier graag enkele voorbeelden van het soort marketing executive vacatures die bij ons regelmatig voorbijkomen.

Vacature Marketing Manager

Een marketing executive vacature die wij regelmatig vervullen, is de functie van Marketing Manager. Zowel voor de Nederlandse markt als voor internationale markten.

In deze veelzijdige functie geef je vaak leiding aan bijvoorbeeld de Brandmanagers en de Marketing Category Insight manager.

Een belangrijke functie waarin je verantwoordelijk bent voor de gehele marketingstrategie en de productportfolio.

Deze functie kun je alleen vervullen met een relevante opleiding, leiderschapskwaliteiten, commercieel inzicht en een flinke dosis ervaring.

Heb jij deze eigenschappen? Meld je dan bij ons aan als kandidaat met je cv via de kandidatenpagina, of kijk op de vacaturepagina of er per direct voor jou een functie beschikbaar is.

Vacatures Brandmanager

Een andere marketing executive vacature is die van Brandmanager en Senior Brandmanager.

Dit zijn prachtige executive functies voor gedreven allround marketeers, die sterk zijn in het laten groeien van merken en het managen van communicatie en innovatieprojecten.

Je bewaakt de budgetten en draagt bij aan het ontwikkelen en implementeren van winnende marktstrategieën. Je bent op de hoogte van de laatste (lokale) trends en weet deze te vertalen naar sterke marketingproposities.

Je analyseert de businessresultaten en verzorgt de interne rapportage. Je identificeert kansen en verrijkt de proposities naar aanleiding van consumer insights.

Ook voor het invullen van deze marketingvacatures zijn wij altijd op zoek naar sterke kandidaten.

Aanmelden voor Marketing Executive Vacatures

Ben jij op zoek naar een functie waarin jij al je ambities kwijt kunt?

Meld je dan nu aan met je CV.

We horen graag van je.

Aanmelden als kandidaat

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment