Headhunter Marketing Manager

Onze headhunters vinden voor jou een Marketing Manager op maat

De rol van een goede marketing manager kan van onschatbare waarde zijn voor je onderneming en merk.

Zeker in de wereld van de fast moving consumer goods (FMCG), zoals de food- en drankindustrie dat zijn, is het vinden van de juiste marketing manager van cruciaal belang.

Vandaar dat onze headhunters via onze eigen unieke executive search methode, voor jou op zoek gaan naar alleen de beste marketing manager. Zij of hij begrijpt jouw markt en sluit direct aan bij jullie bedrijfscultuur.

Wij noemen dergelijk marketing managers onze impact players.

Resultaten van onze Headhunter Marketing Manager

Doordat onze headhunters zelf actief zijn geweest als marketing manager of er leiding aan hebben gegeven, weten wij exact wat er gevraagd wordt van jouw nieuwe marketing manager.

Met die kennis en ervaring én ons actuele bestand van duizenden potentiële kandidaten, zijn wij in staat om snel de juiste kandidaat aan je voor te stellen. In onze ogen maakt dat voor het vinden van jouw nieuwe marketing manager, Sterling & Holmes het beste executive search bureau in Nederland.

In de afgelopen jaren hebben wij door vrijwel heel Nederland, de werving en selectie van marketing managers mogen verzorgen.

We geven je hieronder graag een aantal voorbeelden van opdrachtgevers die jou al zijn voorgegaan.

Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Sterling & Holmes executive search.
Wij waren zelf al gestart met het zoeken naar een Marketing Manager voor Vier Diamanten in Oostenrijk, maar nog zonder het gewenste resultaat.
Belangrijkste punt, naast ruime brand marketing ervaring,
was native German-speaking, wat voor ons een uitdagende combinatie bleek.
De snelle en adequate aanpak met direct search van Sterling & Holmes sprak ons aan
en heeft goed uitgepakt in de juiste kandidaten die wij voorgesteld kregen.
Met als resultaat de juiste Marketing Manager. De samenwerking en het contact tijdens het proces was zeer prettig, concreet, eerlijk en oprecht, waarbij ook kritische feedback niet geschuwd werd. Belangrijke assets van een headhunter en waarin Sterling & Holmes hun meerwaarde voor ons heeft laten zien.

Marketing managers in Rotterdam

In Rotterdam hebben onze headhunters meerdere opdrachtgevers geholpen bij het vinden van verschillende Marketing managers.

Zo hebben we bijvoorbeeld voor het bedrijf Princess, meerdere opdrachten mogen uitvoeren. Een van die opdrachten was het vinden van een Marketing manager voor het Oostenrijkse merk Vier Diamanten.

Via direct search, hebben wij voor deze opdrachtgever de juiste kandidaat snel weten te vinden.

Marketing managers in Amsterdam

Ook in Amsterdam zijn wij als Headhunter Marketing manager actief.

Onze opdrachtgevers in Amsterdam zijn actief in de food industrie, de  doe-het-zelfbrache (DIY), FMCG en goededoelensector.

Voor een grote internationale speler in de foodsector, hebben onze headhunters ook een uitstekende marketing manager weten te vinden.

Marketing managers in Utrecht

In de provincie Utrecht hebben meerdere opdrachtgevers ons ingeschakeld om hen te helpen bij hun zoektocht.

Zo hebben we voor een verscheidenheid aan bedrijven diverse marketing managers gevonden, die zowel nationaal als internationaal aan de slag zijn gegaan.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Marketing manager consumer & Trade Benelux, een Marketing manager innovatie of een Marketing en Communicatie manager.

Marketing managers in Breda

Voor een van de oudste brouwerijen in Nederland, die gevestigd is in Breda, hebben wij via executive search een ervaren Marketing manager gevonden.

De brouwerij voert meerdere merken en is internationaal actief in ongeveer 50 landen.

Contact opnemen

Wil jij onze Headhunter ook voor jouw merk of bedrijf op zoek laten gaan naar een Marketing manager? Neem dan gerust contact met ons op.

We helpen je graag

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment