Executive Search Utrecht

Zijn wij voor jou het beste Executive Search bureau in Utrecht?

Wanneer jouw bedrijf gevestigd is in Utrecht en je invulling wilt geven aan executive functies in sales en marketing, dan is de kans groot dat wij voor jou het beste executive search bureau zijn.

Wij hebben immers al met veel succes diverse zoekopdrachten voor bedrijven in Utrecht afgerond. Het merendeel van de executive functies die wij voor deze opdrachtgevers als headhunter hebben vervuld, zijn functies in de foodsector en in fast moving consumer goods (FMCG).

Naast food en FMCG, verszorgen wij landelijk ook de executive search voor bedrijven die sterk marketing gericht zijn. Dat kunnen bijvoorbeeld bedrijven zijn in de doe-het-zelfsector (DIY) of stichtingen ter behartiging van een goed doel.

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Omdat onze eigen headhunters in veel van deze functies zelf actief zijn geweest of er zelf leiding aan hebben gegeven, kunnen wij snel de juiste kandidaat aan je voorstellen. Naast door een schat aan ervaring, hebben wij namelijk ook de  beschikking over een groot en zeer actueel bestand van kandidaten.

Kandidaten die niet alleen zeer capabel zijn in het vervullen van hun rol, maar ook aansluiten bij de organisatiecultuur van jouw onderneming. Wij noemen deze kandidaten onze impact players.

Zit jouw bedrijf in Utrecht en staat de functie waar jij invulling aan wilt geven niet op deze pagina, neem dan gerust contact met ons op.

Dan kijken we samen of wij voor jou de beste match zijn.

Executive Search marketingfuncties in Utrecht

In Utrecht hebben wij via executive search, een aantal bedrijven geholpen bij het vinden van de juiste kandidaat in uiteenlopende marketingfuncties.

Zo hebben wij bijvoorbeeld voor een van de grootste koffiebranders in Nederland, kandidaten geleverd voor de functies van Brandmanager en de Category & Inside manager Benelux.

Maar ook voor het invullen van onder andere de functies van Marketing Manager consumer & Trade Benelux, Marketing Manager innovatie, Marketing Project Manager en Marketing communicatie Manager, hebben wij in Utrecht verschillende bedrijven en een belangenvereniging geholpen bij het vinden van de juiste kandidaat.

Executive Search sales functies in Utrecht

Ook voor het invullen van jouw executive sales functies, staan onze headhunters voor je klaar.

Zo vonden wij voor een aantal bedrijven in Utrecht een nieuwe Sales Manager, een Sales Manager Retail en een Sales Manager Out-of-Home.

Belangrijke executive sales functies die cruciaal kunnen zijn bij het behalen van het door jou gewenste resultaat.

Daarom zoeken en vinden wij voor jou de juiste kandidaat op maat.

Heb jij ook een executive search opdracht in Utrecht? Neem dan direct contact met ons op.

Werving en selectie accountmanagers in Utrecht

Naast executive search, verzorgen wij ook de werving en selectie van belangrijke account managers functies in Utrecht. Ook daar helpen wij je graag bij.

Headhunter in Utrecht

Een van onze senior headhunters is woonachtig in Utrecht. Van daaruit bedient hij heel Utrecht en de aanliggende provincies.

Zijn elektrische auto is altijd opgeladen, dus plan gerust vandaag nog een afspraak met hem in.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment