Executive Search Sales

Executive Search voor Executive Sales posities

Binnen de Sales zijn er bijzonder veel functies. Een aantal van die functies zijn overduidelijk executive functies.

Een Executive Search Sales opdracht voor het vinden van de nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) of de nieuwe Sales Director vindt niemand vreemd.

Ook de functie van een echte Sales Manager wordt vaak ingevuld via een executive search opdracht.

Voor het invullen van de sales functie van Key Accountmanager of accountmanager, denkt men eerder aan sales recruitment of werving en selectie.

Ondanks dat wij daar best in mee kunnen gaan, gebruiken wij bij het zoeken naar accountmanagers, dezelfde grondige executive search methode als die wij voor alle executive functies zouden toepassen

De juiste kandidaat op maat gevonden

Dat geeft jou de garantie dat, voor welke sales functie dan ook, wij altijd snel de juiste kandidaat op maat voor jouw organisatie kunnen aandragen.

Wanneer een kandidaat bij jou aan tafel aanschuift, dan heeft deze al meerdere interviewrondes met goed gevolg doorlopen. Hij of zij, is dan helemaal voorbereid op wat er binnen jouw organisatie gevraagd wordt.

Follow-up na de plaatsing

Nadat de kandidaat geplaatst is, houden wij nog enige tijd contact, zowel met jou als met de kandidaat. Daarmee zorgen wij ervoor dat voor beide partijen de kans van slagen zo groot mogelijk is.

Het is niet voor niets dat de door ons geplaatste kandidaten, veelal langer bij de organisatie betrokken blijven dan gemiddeld.

Heb jij ook een Executive Search opdracht? Neem dan snel contact met ons op

Via Executive Search ingevulde sales functies

We geven je hier graag enkele voorbeelden van de door ons ingevulde Executive Sales functies in Nederland.

Chief Commercial Officer

Voor een internationaal opererend bedrijf in vogel- en drone-detectiesystemen in Den Haag, zijn wij op zoek gegaan naar een Chief Commercial Officer.

Een belangrijke functie die direct van invloed is op de winstgevendheid van de organisatie. Het is ons gelukt om, vanuit ons omvangrijke netwerk, snel de juiste kandidaat aan te dragen.

Sales Director

Voor een grote speler in de Foodsector in Millinger aan de Rijn, hebben wij een sterke kandidaat gevonden voor het invullen van de functie van Sales Director.

Veel van de functies die wij via executive search invullen, zijn functies bij bedrijven die sterk marketinggericht zijn. Dat was hier ook het geval.

Sales Manager

Voor meerdere bedrijven in Nederland, hebben onze headhunters via executive search een nieuwe Sales Manager gevonden.

Voor een grote Nederlandse speler in huisdierenvoeding en aanverwante artikelen uit Eerbeek, leverden wij de nieuwe Sales Manager Benelux.

In Rotterdam leverde onze executive search een Sales Manager op voor een grote internationale speler in Fast Moving Consumer Goods.

Voor een bekend merk in koffie en thee uit Mijdrecht, mochten wij onder andere op zoek naar een Sales Manager Retail Benelux.

Ben jij ook op zoek naar het invullen van een Executive Sales functie?

Neem dan contact met ons op.

We vertellen je graag meer over onze Executive Search methode voor Executive Sales functies.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment