Executive Search Rotterdam

Zijn wij voor jou het beste Executive Search bureau in Rotterdam en omgeving?

Wanneer je in Rotterdam op zoek bent naar hulp bij het invullen van een executive functie in marketing of sales, dan is de kans groot dat wij voor jou zeker het  prettigste executive search bureau van Nederland zijn.

Heel wat gerenommeerde bedrijven uit Rotterdam en omgeving, weten de unieke aanpak van onze headhunters zeer te waarderen.

Dit zijn vooral bedrijven die actief zijn in de fast moving consumer goods (FMCG), de foodsector, consumer goods en de doe-het-zelfsector (DIY).

De nadruk daarbij ligt op sales- en marketingfuncties bij bedrijven waarbij marketing een speerpunt vormt in de bedrijfsvoering.

We zijn ervan overtuigd dat wij in ons actuele bestand van tienduizenden kandidaten, ook voor jouw bedrijf in Rotterdam Rijnmond, de juiste kandidaat op maat weten te vinden.

Snel de juiste kandidaat op maat aan tafel

Wanneer wij voor jouw onderneming in Rotterdam via executive search op zoek gaan naar de juiste kandidaat, dan vinden wij voor jou een kandidaat op maat.

Omdat onze headhunters zelf vele jaren ervaring hebben in het werken voor grote internationale merken, weten zij als geen ander waar de juiste kandidaat voor jou aan moet voldoen.

Die kandidaat moet niet alleen kennis van de markt hebben, maar ook passen in de bedrijfscultuur van jouw onderneming. En die is in Rotterdam toch écht net even anders dan bijvoorbeeld in Breda of Utrecht.

We geven je graag enkele voorbeelden van ons werk in Rotterdam en omgeving.

Executive Search Rotterdam

Een van onze opdrachtgevers in Rotterdam, is een internationaal opererende onderneming op het gebied van lijmtoepassingen. Voor hen hebben wij via executive search, diverse functies weten in te vullen.

Voor diverse afdelingen binnen hun organisatie, zoals Consumer Goods, International en Professional, vonden wij voor hen diverse nieuwe Sales Managers, een Digital Marketeer en een Product Manager.

Ook hebben zij ons ingeschakeld voor het invullen van diverse Key Accountmanager functies.

Een ander voorbeeld van een bedrijf in Rotterdam die wij via onze unieke executive search methode hebben geholpen, is een internationale speler op het gebied van ingeblikt vis.

Voor hen zochten en vonden wij een nieuwe Brandmanager en een nieuwe Marketingmanager.

Executive Search Rijnmond gebied

Naast de executive search opdrachten in Rotterdam, hebben diverse bedrijven uit het gehele Rijnmondgebied ons ingeschakeld om de juiste kandidaat te vinden.

Schiedam

Zo zijn wij bijvoorbeeld voor een grote distilleerderij in Schiedam, met vele nationale en internationale sterke merken, met succes op zoek gegaan naar de nieuwe Sales Manager en een Interim Brandmanager.

Hendrik Ido Ambacht

In Hendrik Ido Ambacht hebben wij via Executive Search, weer hele andere functies mogen vervullen.

Voor de Nederlandse marktleider op het gebied van gedroogde tomaten en gevulde pepers, hebben wij de nieuwe Sales Director gevonden.

Ook vonden wij voor hen een nieuwe Key Accountmanager.

Heb jij ook een executive search opdracht in Rotterdam? Neem dan direct contact met ons op.

Executive Search sales functies in Rotterdam

Ook voor het invullen van jouw executive sales functies, staan onze headhunters voor je klaar.

Belangrijke executive sales functies die cruciaal kunnen zijn bij het behalen van het door jou gewenste resultaat.

Daarom zoeken en vinden wij ook voor jouw bedrijf in Rotterdam Rijnmond, snel de juiste kandidaat.

Werving en selectie accountmanagers in Rotterdam

Naast executive search, verzorgen wij ook de werving en selectie van belangrijke account managers functies voor bedrijven uit Rotterdam en omgeving. Ook daar helpen wij je graag bij.

Headhunter Rotterdam

Wanneer jij in Rotterdam op zoek bent naar Headhunters, die snel de juiste kandidaat op maat voor jouw organisatie kunnen leveren, neem dan zeker contact met ons op.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment