Executive Search Marketing

Executive Search voor belangrijke marketingfuncties

Wanneer je voor jouw bedrijf op zoek bent naar een Marketing Executive, dan vinden wij voor jou de juiste kandidaat op maat. Via onze unieke executive search methode, leveren wij kandidaten met vooral veel ervaring in FMCG, Food en DIY.

Daarnaast kunnen bedrijven uit andere branches, die marketing zien als een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering, ook bij ons terecht.

Onze headhunters weten door hun jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, precies wat er gevraagd wordt van een Marketing Executive. Daardoor zijn zij als geen ander in staat om voor jou de juiste kandidaat op maat te vinden.

Dat kunnen naast de Marketing Manager, bijvoorbeeld ook functies zijn als Marketing Director, Brandmanager of Marketing Manager Innovatie.

Uiteraard vinden wij voor jou kandidaten voor marketingfuncties die zich richten op Nederland. Maar ook bij het vinden van marketeers die zich richten op internationale markten, helpen wij jou graag aan een echte impact player.

Om je een beeld te geven van onze diversiteit, geven we je hier graag enkele voorbeelden van door ons uitgevoerde opdrachten voor executive search marketing.

Executive Search Marketing FMCG

De wereld van de fast moving consumer goods (FMCG) draait voor een groot deel op sterke merken.

Achter die merken zitten succesvolle marketingstrategieën die door de beste marketingmanagers worden bedacht en uitgevoerd.

Wij kennen de sterkste spelers in het veld en helpen FMCG-bedrijven via executive search daarom alleen aan de allerbeste kandidaten.

Zo vonden wij bijvoorbeeld voor een beursgenoteerd FMCG-bedrijf in Amsterdam, dat actief is op de Europese markt voor biologische voedingsproducten, met succes zowel een nieuwe Marketing Manager als een Trade Marketing Manager.

Voor een van oorsprong Duitse snoepproducent in Breda, vonden wij via executive search de nieuwe Brandmanager.

Een koffiefilterfabrikant met het hoofdkantoor in Gorinchem, konden wij blij maken met de nieuwe Marketing Manager Consumer & Trade Benelux.

Executive Search Marketing DIY

De DIY-industrie is een markt waarbij marketing bij de grote merken een belangrijke rol speelt. Vandaar dat ook zij regelmatig Sterling & Holmes benaderen om via executive search op zoek te gaan naar sterke kandidaten voor diverse marketingfuncties.

Zo hebben wij voor de allergrootste groothandel op het gebied van sanitair in Nederland, een Product Manager mogen aandragen.

Een andere speler in de DIY-markt die wij hebben geholpen, is een Italiaans conglomeraat op het gebied van lijm en montage met een hoofdkantoor in Rotterdam.

Voor hen zijn wij onder andere op zoek gegaan naar een Digital Marketeer en een Product Manager.

Heb jij ook een Executive Search Marketing opdracht? Neem dan direct contact met ons op.

Overige sectoren

Wij zijn door een aantal goededoelenorganisaties benaderd om op zoek te gaan naar marketingmanagers.

Zo vonden wij  voor de Johan Cruyff Foundation in Amsterdam een nieuwe Marketing Manager en voor de Fietsersbond in Utrecht een nieuwe Marketing en Communicatie Manager.

Voor de Holland America Line in Rotterdam, vonden wij via executive search een Marketing Manager Continental Europe. Ook voor hen hebben wij een echte impact player gevonden.

Interim Executive FMCG-functies

Ook voor het vinden van een interim executive marketingfunctie kun je bij ons terecht. Vaak hebben wij al binnen 48 uur de juiste interim kandidaat voor je klaar staan.

Heb jij ook een marketing executive vacature die je graag ingevuld wilt hebben met de juiste kandidaat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek.

“In onze zoektocht naar een nieuwe Strategy & Innovation Director zijn we met Sterling & Holmes om de tafel gegaan. Zij hebben ruime ervaring in online marketing, e-commerce en digital intelligence/analytics. Precies wat ik nodig had en in de samenwerking zijn de verwachtingen overtroffen.”
© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment