Executive Search FMCG

Executive Search FMCG is een van onze specialiteiten

Wanneer jij hulp nodig hebt bij het invullen van een marketing- of salesfunctie in de FMCG-sector, dan zijn wij zeker het juiste executive search bureau voor jou.

Onze headhunters hebben samen jarenlange ervaring in de FMCG-sector en weten precies wat er van de kandidaten in deze functies gevraagd wordt. Daardoor zijn zij als geen ander in staat om voor jou de juiste kandidaat op maat te vinden.

Kandidaten met ervaring in de FMCG-sector die ook naadloos aansluiten bij de heersende bedrijfscultuur binnen jouw organisatie. Dat zijn onze impact players.

Zij hebben onze unieke executive search procedure succesvol doorlopen en staan klaar om bij jou aan de slag te gaan.

Graag geven we hier enkele voorbeelden van door ons uitgevoerde executive search opdrachten voor bedrijven in de FMCG-industrie. Het is daarbij goed om te weten dat wij in heel Nederland actief zijn.

Executive Search FMCG in Amsterdam

Voor de vestiging van een grote van oorsprong Belgische Brouwerij in Amsterdam, vonden wij de nieuwe Field Sales Manager Horeca.

Voor een aan de Amsterdamse beurs genoteerd FMCG-bedrijf, dat voornamelijk actief is op de Europese markt voor biologische voedingsproducten, vonden wij met succes een nieuwe Marketing Manager.

Voor FMCG-bedrijven in Rotterdam

Ook voor het vinden van sterke commerciële kandidaten voor de FMCG-sector kun je bij ons terecht.

Zo vonden wij voor een fabrikant van kwalitatieve plantaardige producten in de omgeving van Rotterdam, met succes een nieuwe Sales Director.

Door een groothandel in vis in blik in Rotterdam, zijn wij gevraagd om op zoek te gaan naar een Marketing Manager Oostenrijk en een Senior Brand Manager.

Ook daar hebben wij tot tevredenheid van de klant, de juiste kandidaten voor weten te vinden.

Executive Search FMCG in Breda

Voor een grote Franse speler in de FMCG en foodsector, met een Nederlandse vestiging in Breda, vonden wij via executive search de juiste kandidaat voor de functie van Digital Marketeer & E-commerce.

Ook zijn wij voor hen aan de slag gegaan met het vinden van de nieuwe Marketing Manager voor de Benelux.

Een ander voorbeeld van een bedrijf in Breda, is een wereldwijde leider in koek en zoetwaren. Het bedrijf heeft activiteiten in 120 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Amerika.

Voor hen zijn wij op zoek gegaan naar een Senior Brand Manager.

Heb jij ook een Executive Search FMCG opdracht? Neem dan gerust contact met ons op.

Interim Executive FMCG-functies

Ook voor het vinden van een interim executive FMCG-functie kun je bij ons als Executive Search bureau terecht. Vaak hebben wij al binnen 48 uur de juiste interim kandidaat voor je klaar staan.

Heb jij ook een executive functie die je graag ingevuld wilt hebben met de juiste kandidaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek.

“Sterling & Holmes zijn headhunters die zelf uit de praktijk komen, een enorm sterke plus en zeker ook onderscheidend t.o.v. veel andere partijen. Ze spreken de taal van de opdrachtgever in de FMCG-branche en die van de kandidaten, zowel voor vaste als voor interim posities. Huub en Stefan zijn open, eerlijk, direct en goede sparring partners”.
© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment