Executive Search Eindhoven

Zijn wij voor jou het beste Executive Search bureau in Eindhoven?

Wanneer jouw bedrijf gevestigd is in Eindhoven en je invulling wilt geven aan executive functies in sales en marketing, dan is de kans groot dat wij voor jou het beste executive search bureau zijn.

Wij hebben immers al met veel succes diverse zoekopdrachten voor bedrijven in de omgeving van Eindhoven afgerond.

Het merendeel van de executive functies die wij voor deze opdrachtgevers als headhunter hebben vervuld, zijn functies in de foodsector en in fast moving consumer goods (FMCG).

Naast food en FMCG, verzorgen wij landelijk ook de executive search voor alle bedrijven die sterk marketinggericht zijn. Dat kunnen bijvoorbeeld bedrijven zijn in de doe-het-zelfsector (DIY) of stichtingen ter behartiging van een goed doel.

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Omdat onze eigen headhunters in veel van deze functies zelf actief zijn geweest of er zelf leiding aan hebben gegeven, kunnen wij snel de juiste kandidaat aan je voorstellen.

Naast een schat aan ervaring, hebben wij namelijk ook de beschikking over een groot en zeer actueel bestand van kandidaten.

Jij krijgt van ons geen stapeltje cv’s, maar streng geselecteerde kandidaten die goed voorbereid zijn op de bij jou openstaande functie.

Kandidaten die niet alleen zeer capabel zijn in het vervullen van hun rol, maar ook aansluiten bij de organisatiecultuur van jouw onderneming.

Alleen de allerbeste kandidaten voor jouw bedrijf, komen onze stevige selectierondes door.

Heb jij ook een executive search opdracht? Neem dan direct contact met ons op.

Executive Search Eindhoven

Wij hebben in het midden- en hoogsegment, voor meerdere bedrijven in Brabant en de omgeving van Eindhoven, de juiste kandidaat op maat gevonden.

Functies waarin onze kandidaten echt een verschil kunnen maken. Voor dergelijke functies leveren wij daarom alleen echte impact players.

Voor marketingfuncties

Wij hebben diverse bedrijven uit Brabant geholpen bij het vinden van de juiste kandidaat in uiteenlopende marketingfuncties.

Zo vonden wij sterke kandidaten voor de functies van Marketing Manager, Marketing Manager consumer & Trade Benelux, Marketing Manager innovatie, Marketing Project Manager en Marketing communicatie Manager.

Executive Search voor sales functies in Eindhoven

Ook voor het invullen van jouw executive sales functies, staan onze headhunters voor je klaar.

Zo vonden wij voor een groot bedrijf uit Son en Breugel een Business Development manager – Foodservice

Daarnaast vonden wij voor diverse bedrijven in Brabant, onder andere nieuwe Sales Managers, een Sales Manager Retail en een Sales Manager Out-of-Home.

Belangrijke executive sales functies die cruciaal kunnen zijn bij het behalen van het door jou gewenste resultaat.

Daarom zoeken en vinden wij ook voor jouw bedrijf in Eindhoven, snel de juiste kandidaat op maat.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment