Executive Search Amsterdam

Zijn wij voor jou het beste Executive Search bureau in Amsterdam?

Wanneer je in Amsterdam op zoek bent naar hulp bij het invullen van een executive functie in marketing of sales, dan is de kans groot dat wij voor jou het beste executive search bureau zijn.

Hoewel ons hoofdkantoor hier niet gevestigd is, weten heel wat gerenommeerde bedrijven uit Amsterdam de aanpak van onze headhunters zeer te waarderen.

Dit zijn vooral bedrijven die actief zijn in de fast moving consumer goods (FMCG), de foodsector en de doe-het-zelfsector (DIY).

De nadruk daarbij ligt op sales- en marketingfuncties bij bedrijven waarbij marketing een speerpunt vormt in de bedrijfsvoering.

Snel de juiste kandidaat op maat aan tafel

Wanneer wij voor jouw onderneming in Amsterdam via executive search op zoek gaan naar de juiste kandidaat, dan vinden wij voor jou een kandidaat op maat.

Omdat onze headhunters zelf vele jaren ervaring hebben in het werken voor grote internationale merken, weten zij als geen ander waar de juiste kandidaat voor jou aan moet voldoen.

Die kandidaat moet niet alleen kennis van de markt hebben, maar ook passen in de bedrijfscultuur van jouw onderneming.

We zijn ervan overtuigd dat wij in ons actuele bestand van tienduizenden kandidaten, ook voor jouw bedrijf in Amsterdam de juiste impact player op maat voor je weten te vinden.

We geven je hier enkele voorbeelden van ons werk in Amsterdam.

Executive Search marketingfuncties in Amsterdam

Voor een grote internationale speler in de foodsector, zijn wij via executive search met succes op zoek gegaan naar een Marketing Manager.

Het zijn niet altijd grote bedrijven die ons vanuit Amsterdam ons benaderen.

Zo hebben wij bijvoorbeeld ook voor de Johan Cruyff Foundation een Marketing Manager gevonden. In onze ogen is ook zij een echte impact player.

Wanneer je op zoek bent naar een Marketing manager, een Brandmanager, een CMO of welke executive marketingfunctie dan ook, neem dan zeker contact met ons op.

Executive Search sales functies in Amsterdam

Voor het in Amsterdam gevestigde HG, hebben wij met succes een nieuwe Field Sales Manager gevonden die weet wat er in deze branche gevraagd wordt.

Een ander voorbeeld is de in Amsterdam gevestigde brouwerij met Belgische roots. Via executive search hebben wij ook voor hen een Field Sales Manager gevonden die zich vooral richt op de horeca.

Wanneer jij op zoek bent naar een echte Sales Manager, een Field Sales Manager of bijvoorbeeld een Commercieel Directeur voor jouw bedrijf in Amsterdam, dan kunnen onze ervaren headhunters jou zeker helpen.

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak. Direct een offerte aanvragen mag natuurlijk altijd.

We horen graag van je.

“Het is prettig werken met Sterling & Holmes, zij zijn echt betrokken en hebben ons prima geholpen met invulling van Marketing Manager en Manager Partnerships voor de Johan Cruyff Foundation in Amsterdam. Na een grondige briefing denken ze goed mee in functie, aanpak, advertising en NGO-tarief, onderscheidend in de huidige markt”.

Heb jij ook een executive search opdracht in Amsterdam? Neem dan direct contact met ons op.

Werving en selectie accountmanagers in Amsterdam

Naast executive search, verzorgen wij ook de sales recruitment van belangrijke account managers functies in Amsterdam.

Ook daar helpen wij je graag bij.

Headhunter in Amsterdam

Een van onze senior headhunters is woonachtig in Utrecht. Van daaruit bedient hij onder andere heel Noord-Holland en is zo in Amsterdam.

Zijn elektrische auto is altijd opgeladen, dus plan gerust vandaag nog een afspraak met hem in.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment