Executive Search Breda

Zijn wij voor jou het beste Executive Search bureau in Breda?

Wanneer jouw bedrijf gevestigd is in Breda en je invulling wilt geven aan executive functies in sales en marketing, dan is de kans groot dat wij voor jou het beste executive search bureau zijn.

Wij hebben immers al met veel succes diverse zoekopdrachten voor bedrijven in Breda afgerond. Het merendeel van de executive functies die wij voor deze opdrachtgevers als headhunter hebben vervuld, zijn functies in de foodsector en in fast moving consumer goods (FMCG).

Naast food en FMCG, verszorgen wij landelijk ook de executive search voor bedrijven die sterk marketing gericht zijn.

Dat kunnen bijvoorbeeld bedrijven zijn in de doe-het-zelfsector (DIY) of stichtingen ter behartiging van een goed doel.

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Omdat onze eigen headhunters in veel van deze functies zelf actief zijn geweest of er zelf leiding aan hebben gegeven, kunnen wij snel de juiste kandidaat aan je voorstellen.

Naast door een schat aan ervaring, hebben wij namelijk ook de  beschikking over een groot en zeer actueel bestand van kandidaten.

Kandidaten die niet alleen zeer capabel zijn in het vervullen van hun rol, maar ook aansluiten bij de organisatiecultuur van jouw onderneming. Wij noemen deze kandidaten onze impact players.

Zit jouw bedrijf in Breda en staat de functie waar jij invulling aan wilt geven niet op deze pagina, neem dan gerust contact met ons op.

Dan kijken we samen of wij voor jou de beste match zijn.

Executive Search marketingfuncties in Breda

In Breda hebben wij via executive search, een aantal bedrijven geholpen bij het vinden van de juiste kandidaat in uiteenlopende marketingfuncties.

Zo hebben wij bijvoorbeeld voor een grote internationaal opererende bierbrouwerij uit Breda, een nieuwe Marketing Manager gezocht en gevonden.

Voor een grote Duitse snoepfabrikant met het Nederlandse hoofdkantoor in Breda, vonden wij via executive search de nieuwe Brandmanager.

Voor een wereldwijd opererende speler op het gebied van  voedingssupplementen, vonden wij de nieuwe Marketing manager Benelux.

Maar ook voor het invullen van onder andere de functies van Marketing Manager consumer & Trade, Marketing Manager innovatie, Marketing Project Manager of een Marketing communicatie Manager, kunnen wij voor jou de juiste kandidaat vinden.

Executive Search sales functies

Ook voor het invullen van jouw executive sales functies, staan onze headhunters voor je klaar.

Zo vonden wij via Executive Search al voor vele bedrijven in Nederland een nieuwe Sales Manager, een Sales Manager Retail of een nieuwe Sales Director.

Belangrijke executive sales functies die cruciaal kunnen zijn bij het behalen van het door jou gewenste resultaat. Daarom zoeken en vinden wij voor jou de juiste kandidaat op maat.

Naast onze werkzaamheden in Breda, hebben wij voor meerdere bedrijven in Brabant succesvolle executive search opdrachten uitgevoerd.

Heb jij ook een executive search opdracht in Breda? Neem dan direct contact met ons op.

Werving en selectie accountmanagers in Breda

Naast executive search, verzorgen wij ook de werving en selectie van Interim marketing functies in Breda. Ook daar helpen wij je graag bij.

Zo vonden wij voor het hierboven genoemde bedrijf in de voedingssupplementen, een Interim Digital Marketeer & Commerce Manager.

Headhunter in Breda

Als jij in Breda op zoek bent naar een Headhunter die voor jouw organisatie snel de beste kandidaat op maat weet te vinden, plan dan vandaag nog een afspraak met ons in.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment