Beste Executive Search Bureau

Zijn wij voor jou het beste executive search bureau van Nederland?

Wanneer je online op zoek gaat naar het beste executive search bureau van Nederland, dan is de kans aanwezig dat je al zoekende op deze pagina terecht bent gekomen.

Dat wil echter niet zeggen dat wij voor iedere organisatie en iedere vacature het beste executive search bureau zijn.

Wij geloven namelijk meer in diepe kennis van functies binnen specifieke marktsegmenten, dan in algemene kennis van de gehele markt.

Ook hebben wij ervoor gekozen om niet alle executive functies te willen bedienen.

Voor welke bedrijven zijn wij het beste executive search bureau?

Eigenlijk kunnen we daar heel kort in zijn. Ons executive search proces komt het beste tot zijn recht voor bedrijven die sterk marketing gedreven zijn en bij bedrijven in de fast moving consumer goods (FMCG).

Wanneer je naar de lijst van openstaande en ingevulde vacatures kijkt of naar onze referenties, dan zul je daar heel wat bekende merken en bedrijven tegenkomen.

Zij hebben allemaal de executive search aan ons toevertrouwd, voor diverse belangrijke functies binnen hun organisaties.

Persoonlijk betrokken

Voor ons is het gehele executive search proces nog steeds een heel persoonlijk traject. Dit geldt zowel voor het intake gesprek bij onze opdrachtgevers, als voor het zoeken naar de juiste kandidaten.

Om het beste resultaat te behalen voor alle betrokken partijen, hebben wij ons als executive search bureau gespecialiseerd in functies waar wij door onze jarenlange praktijkervaring, zelf de meeste affiniteit mee hebben.

Daardoor zijn wij in staat om al vrij snel de beste kandidaten aan je voor te stellen. Kandidaten die door ons op maat zijn uitgezocht en direct zullen aansluiten bij jouw doelstellingen en bedrijfscultuur.

Wij noemen deze kandidaten onze impact players.

Executive functies

De executive functies die wij voor bedrijven vervullen, zijn hoofdzakelijk marketing en sales gericht.

Je kunt daarbij denken aan functies zoals marketing manager, marketing director, commercieel directeur of een echte sales manager.

Maar ook voor de functie als CEO, COO, CMO of General Manager kun je bij ons terecht.

Groot netwerk

Wij hebben voor deze functies een zeer groot netwerk met uitstekende kandidaten voor je klaarstaan. We weten ook wat voor persoonlijkheid er nodig is om deze functies met succes te kunnen vervullen.

Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij voor jou, voor wat betreft deze functies, tot de beste executive search bureaus in Nederland behoren.

Offerte aanvragen

Wil je meer weten over onze werkwijze of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons inplannen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Direct een offerte aanvragen mag natuurlijk ook.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment