Sales Recruitment Amsterdam

Sales Recruitment voor bedrijven in Amsterdam

Het vinden van de juiste sales professional in Amsterdam, is in de huidige markt geen eenvoudige opgave. Zeker niet wanneer jij voor jouw bedrijf alleen naar de beste kandidaten op zoek bent.

Hoe goed een sales professional ook kan zijn, als hij of zij niet aansluit bij jullie verwachtingen of bedrijfscultuur, dan zal de samenwerking geen lang leven beschoren zijn. Dat is frustrerend en kostbaar.

Om dat te voorkomen, gebruiken wij in onze sales recruitment voor Amsterdam, dezelfde grondige methode als die wij voor executive search gebruiken.

Sommige sales posities, zoals bijvoorbeeld Sales Director, zijn uiteraard echte executive posities. Maar ook voor posities zoals Regional Accountmanager, Key Accountmanager en Accountmanager, gebruiken wij dezelfde grondige selectiemethode.

Geslaagde Sales Recruitment opdrachten in Amsterdam

In de afgelopen jaren hebben wij via verschillende sales recruitment opdrachten, al heel wat bedrijven in Amsterdam geholpen bij het vinden van de juiste kandidaat.

Graag geven wij jou hier een paar voorbeelden van door ons ingevulde functies.

Sales Recruitment voor de functie Field Sales Manager

De functie van Field Sales Manager, is in onze ogen een belangrijke functie binnen jouw bedrijf in Amsterdam.

Een sterke Sales manager kan immers grote invloed hebben op het bedrijfsresultaat.

Het zal je dan ook niet verbazen dat in onze zoektocht naar de juiste kandidaat voor jouw organisatie in Amsterdam, onze kandidaten aan dezelfde strenge selectierondes zijn onderworpen als die wij bij executive search hanteren.

Field Sales Manager Horeca

Voor een grote brouwerij in Amsterdam, met van oorsprong Belgische roots, hebben wij snel de juiste kandidaten gevonden voor de functies Field Manager en Field Manager Horeca.

Field Sales Manager Consumer Goods

Door een specialist op het gebied van reiniging en onderhoud, net buiten Amsterdam, zijn wij gevraagd om via sales recruitment op zoek te gaan naar een Field Sales Manager.

Ook voor dit bedrijf hebben wij snel de juiste kandidaat op maat voor de onderneming weten te vinden.

Heb jij in Amsterdam ook een Sales Recruitment opdracht? Neem dan direct contact met ons op.

Werving en selectie van accountmanager functies

Bij de werving en selectie van accountmanagers in Amsterdam, gaan wij tijdens de sales recruitment voor deze functies ook zeer grondig te werk.

Alle kandidaten worden voorafgaand aan de kennismaking met jou, door ons uitgebreid geïnterviewd en getest.

Wij stellen onze kandidaten dan ook pas aan jou voor, wanneer wij er honderd procent van overtuigd zijn dat dit de juiste kandidaat voor jouw organisatie is.

Loyaliteit

Onze jarenlange ervaring in sales recruitment heeft ons geleerd, dat kandidaten die wij op maat voor bedrijven hebben gevonden, vaak ook langer verbonden blijven aan die bedrijven dan gemiddeld.

Accountmanagers voor bedrijven in Amsterdam

Via onze eigen sales recruitment methode hebben wij diverse bedrijven in Amsterdam geholpen aan sterke accountmanagers.

Zo vonden wij bijvoorbeeld een accountmanager voor een groot
Internationaal opererend incentive bureau, de al eerder genoemde Belgische brouwerij en het Jeugd Sportfonds.

Voor een Amsterdamse specialist in het verkopen van populaire mode & lifestyle merken, vonden wij snel een Strategic Account Manager Fashion E-commerce.

Naast sales recruitment, kunnen wij voor jou ook de marketing recruitment verzorgen.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment