Marketing Recruitment bureau

Marketing recruitment voor senior en executive functies

Via onze geheel eigen recruitmentmethode, vinden wij snel de juiste kandidaat op maat voor jouw organisatie. Onze marketing recruitment is gericht op de recruitment van marketeers op ieder niveau van jouw organisatie.

De rode draad daarin is onze unieke executive search methode die er volledig op gericht is om snel, de juiste kandidaat op maat voor jouw organisatie, te kunnen vinden.

Onze kandidaten zijn stuk voor stuk professionals die beter aansluiten, sneller ingewerkt zijn en eerder waarde toevoegen aan jouw organisatie. Door een betere fit zijn het ook medewerkers die zich, in de regel, ook langer verbinden aan het bedrijf.

Marketing Recruitment methode

Wanneer wij voor jou aan de slag gaan, moeten de potentiële kandidaten een vijftal persoonlijke rondes doorlopen. Daarbij gaan wij steeds dieper met hen in gesprek.

Uiteraard is een grondig referentieonderzoek een belangrijk onderdeel van onze recruitment procedure.

Hierdoor zijn wij in staat om niet alleen kwalitatieve sterke kandidaten aan je voor te stellen, maar ook meerdere kandidaten. Dat maakt onze marketing recruitment echt onderscheidend.

Bij ons krijg je geen stapeltje cv’s op je bureau, maar een keur aan goed voorbereide en kwalitatief hoogstaande kandidaten.

Neem contact op voor meer informatie over onze marketing recruitment

Marketing Functies

Zoals gezegd, onze marketing recruitment is uitsluitend gericht op het vinden van kandidaten in senior management en executive functies.

Daarbij zijn wij vooral gericht op functies in consumer goods, fast moving consumer goods (FMCG) en de foodsector.

Het zijn vrijwel uitsluitend ondernemingen die sterk marketing gedreven zijn.

Recruitment van de nieuwe Marketing Manager

Een functie die wij al meerdere malen hebben mogen invullen, is de functie van marketing manager in verschillende sectoren.

Zo vonden wij bijvoorbeeld de nieuwe Marketing Manager voor het Oostenrijkse merk Vier Diamanten, met het hoofdkantoor in Rotterdam.

In Utrecht hebben wij meerdere bedrijven geholpen met de werving en selectie van de Marketing Manager Consumer & Trade Benelux, Marketing Manager Innovatie, Marketing Project Manager en Marketing Communicatie Manager.

Verder hebben wij voor diverse bedrijven in Amsterdam, waaronder beursgenoteerde bedrijven, geholpen bij de recruitment van diverse marketing gerelateerde functies.

Ook bedrijven in Noord-Brabant weten de weg naar ons te vinden.

Zo vonden wij voor bedrijven in Breda, een Marketing Manager, een Brandmanager en een Digital Marketeer.

Ook voor het vinden van een nieuwe CMO voor jouw bedrijf, kun je bij ons terecht.

Prettigste Marketing Recruitment bureau

Als jij op zoek bent naar sterke kandidaten voor belangrijke marketingfuncties, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment