Interim Marketing Manager

Jouw interim marketing manager vind je snel bij ons

Of je nu een op zoek bent naar een interim marketing manager voor een speciaal project, of voor het tijdelijk vervangen van een collega, wij helpen je graag met het vinden van de juiste kandidaat.

In ons bestand hebben wij voor jou honderden interim marketing managers klaar staan. Nu zal zeker niet iedere kandidaat in ons bestand helemaal prefect aansluiten bij jouw organisatie.

Om snel voor jou de juiste interim marketing manager op maat voor jouw organisatie te kunnen vinden, voeren we met jou eerst een grondig intakegesprek.

Het komt regelmatig voor dat we na het intakegesprek, voor jou al direct de perfecte kandidaat in beeld hebben. In dat geval zijn wij in staat om soms al binnen enkele dagen, ja dat lees je goed, je nieuwe interim marketing manager aan je voor te stellen.

Mocht dat niet het geval zijn, dan maken we na het intakegesprek direct een eerste selectie uit de door ons, voor jouw bedrijf, geschikt geachte kandidaten. Daarna nodigen wij een aantal kandidaten uit voor een intensief gesprek.

Op die manier zijn wij in staat om snel te schakelen.

Neem vandaag nog contact op voor jouw interim marketing manager

Ervaring in Interim Marketing Management

Interim management, zowel in marketing als in sales, is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. Dat komt mede doordat wij zelf veel ervaring in huis hebben op het gebied van interim-management.

Headhunter Huub Terpstra

Huub Terpstra is binnen Sterling & Holmes, jouw directe aanspreekpunt voor interim-opdrachten.

Huub heeft zelf 18 jaar interim-ervaring in diverse functies binnen Marketing Management en Brandmanagement. Hij werkte bij diverse grote A-merken en commerciële organisaties.

Zo was hij actief voor PepsiCo, Shell, Uniekaas, Milka, Jumbo, Haribo en McDonald’s. Zijn kennis en ervaring zorgden ervoor dat hij regelmatig teruggevraagd werd voor nieuwe interim-opdrachten.

Huub weet dus als geen ander wat erbij komt kijken om een goede interim-professional te zijn voor een opdrachtgever.

Zijn streven is om voor jou snel de kandidaat en persoonlijkheid te leveren die aansluit bij de opdracht, die past in het team en de juiste ervaring en vaardigheden heeft.

Transparantie

Bij het zoeken naar de juiste interim marketing manager werken wij graag heel transparant.

Zowel voor de opdrachtgever als voor de kandidaat, wordt alles goed vastgelegd in een interim-overeenkomst voor aanvang van de interim-opdracht.

We geven je graag enkele voorbeelden van door ons ingevulde interim marketing managers.

Amsterdam

Voor een in Nederland zeer gerenommeerd merk, bekend van de stijlvol vormgegeven design keukenapparaten uit Italië en gevestigd in Amsterdam, hebben wij diverse interim-opdrachten mogen uitvoeren.

Zo zijn wij onder andere met succes op zoek gegaan naar Interim Trade Marketeer en een Interim Brandmanager.

Rotterdam

Voor een sterk merk in de doe-het-zelfmarkt, zijn wij met succes op zoek gegaan naar een Interim Marketing Sales Support medewerker.

Een producent van alcoholische dranken, uit de regio van Rotterdam, hebben wij mogen helpen met het invullen van de functie van Interim Brandmanager.

Breda

Ten slotte nog een voorbeeld uit Breda.

Daar mochten wij voor een internationale speler in de voedingssector, op zoek naar een Interim Digital Marketeer & E-commerce.

Contact opnemen

Ben jij ook op zoek naar een sterke interim-marketeer om jouw marketingteam te versterken? Neem dan direct contact op met Huub.

We horen graag van je.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment