Executive Search Den Bosch

Zijn wij voor jou het beste Executive Serach bureau voor Den Boch?

Als jouw bedrijf gevestigd is in Den Bosch en je op zoek bent naar ervaren professionals voor executive functies in sales en marketing, dan is de kans groot dat wij in ieder geval het prettigste Executive Search bureau voor jou zijn.

We hebben met succes talrijke zoekopdrachten uitgevoerd voor bedrijven in Brabant en de regio Den Bosch.

Het merendeel van de executive functies die we als headhunter hebben vervuld, betreft functies in de voedingssector en consumer goods.

Maar in het algemeen kun je gerust zeggen, dat vrijwel al onze klanten bedrijven zijn waarbij een sterke focus wordt gelegd op de marketing.

Snel de juiste Kandidaat aan tafel

Onze eigen headhunters hebben vaak zelf in dergelijke functies gewerkt of hebben er leiding aan gegeven, waardoor wij snel de meest geschikte kandidaat aan jou kunnen voorstellen.

Met een schat aan ervaring en een uitgebreide, actuele database van kandidaten, bieden wij geen stapel cv’s maar zorgvuldig geselecteerde kandidaten die goed zijn voorbereid op de openstaande functie binnen jouw organisatie.

Deze kandidaten blinken niet alleen uit in hun rol, maar passen ook perfect bij de bedrijfscultuur van jouw onderneming.

Alleen de allerbeste kandidaten doorstaan onze strenge selectieprocedures.

Executive Search in Den Bosch

In het midden- en hoogsegment hebben we maatwerkoplossingen geboden voor meerdere bedrijven in Noord-Brabant en de omgeving van Den Bosch.

Wij richten ons op functies waar onze kandidaten echt het verschil kunnen maken, en daarom werken wij uitsluitend met serieuze impact players.

Marketingfuncties

We hebben verschillende bedrijven in Noord-Brabant geholpen bij het vinden van de juiste kandidaat voor diverse marketingposities, zoals Marketing Manager, Marketing Manager Consumer & Trade Benelux, Marketing Manager Innovatie, Marketing Project Manager en Marketing Communicatie Manager.

Voor een grote bakkerij in Den Bosch, die landelijk dagelijks vele supermarkten voorziet van brood, vonden wij de nieuwe Marketing Manager Innovatie.

Heb jij ook een executive search opdracht in Den Bosch? Neem dan direct contact met ons op.

Executive Search voor Sales functies in Den Bosch

Ook als je op zoek bent naar executives voor sales functies, staan onze headhunters voor je klaar. Zo hebben we bijvoorbeeld een Account Manager gevonden voor een vooruitstrevende drankenfabrikant in Den Bosch.

Daarnaast hebben we nieuwe Sales Managers, een Sales Manager Retail en een Sales Manager Out-of-Home gezochte en gevonden, voor diverse bedrijven in Noord-Brabant.

Deze executive sales functies zijn van cruciaal belang om de door jou gewenste resultaten te behalen.

Ook bij het invullen van interim Sales functies kunnen wij jou helpen.

Contact opnemen

As jij een bedrijf hebt in Den Bosch en op zoek bent naar het invullen van jouw executive posities, dan vinden wij snel de juiste kandidaat op maat voor jouw organisatie.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Wij helpen je graag.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment