Executive Search Brabant

Zijn wij voor jou het beste executive search bureau in Brabant?

Wanneer jouw bedrijf gevestigd is in Brabant en je invulling wilt geven aan executive functies in sales en marketing, dan is de kans groot dat wij voor jou het beste executive search bureau zijn.

Wij hebben immers al met veel succes diverse zoekopdrachten voor bedrijven in Brabant afgerond. Het merendeel van de executive functies die wij voor deze opdrachtgevers als headhunter hebben vervuld, zijn functies in de foodsector en in fast moving consumer goods (FMCG).

Naast food en FMCG, verzorgen wij landelijk ook de executive search voor bedrijven die sterk marketing gericht zijn.

Dat kunnen bijvoorbeeld bedrijven zijn in de doe-het-zelfsector (DIY) of stichtingen ter behartiging van een goed doel.

Impact players

Kandidaten die niet alleen zeer capabel zijn in het vervullen van hun rol, maar ook aansluiten bij de organisatiecultuur van jouw onderneming. Wij noemen deze kandidaten onze impact players.

Is jouw bedrijf in Brabant gevestigd en staat de functie waar jij invulling aan wilt geven niet op deze pagina, neem dan gerust contact met ons op.

Dan kijken we samen of wij voor jou de beste match zijn.

Executive search Brabant

Wij hebben in het midden- en hoogsegment, voor meerdere bedrijven in Brabant de juiste kandidaat op maat gevonden. 

Functies waarin onze kandidaten echt een verschil kunnen maken. Voor dergelijke functies leveren wij daarom alleen echte impact players.

Zo vonden wij onder andere voor een grote fabrikant van bakkersproducten in Den Bosch, via executive search een Marketing Manager Innovatie. 

Wij zochten en vonden ook een Category Manager voor een sterk merk in de foodindustrie uit de regio van Tilburg.Executive Search Tilburg

Voor een bekende sfeermaker uit Schijndel, zijn wij met succes op zoek gegaan naar een Marketing Inzicht Manager Internationaal. 

Executive search Marketing

Veel van de functies die wij via ons eigen executive search methode invullen in Brabant, zijn marketingfuncties. Dat doen wij vooral in de FMCG-industrie als ook in de foodindustrie. 

In Breda hebben wij diverse marketingfuncties weten in te vullen. Voor die bedrijven vonden wij via executive search, onder andere een Marketing Manager, een Brandmanager en een Digital Marketeer.

Op de pagina Executive Search Breda vind je daar meer informatie over. 

Ook in Eindhoven en omgeving hebben wij bedrijven geholpen met Executive Search.

Heb jij ook een executive search opdracht in Brabant? Neem dan direct contact met ons op.

Executive search Sales Brabant

Wanneer jij voor je bedrijf in Brabant op zoek bent naar Key Accountmanagers, je nieuwe Sales Manager of een Sales Directeur, dan kunnen wij je daar ook bij helpen.

Headhunter Brabant

Als jij in Brabant op zoek bent naar een headhunter die voor jouw organisatie snel de beste kandidaat op maat weet te vinden, plan dan vandaag nog een afspraak met ons in.

We komen graag naar je toe om voor jouw organisatie de juiste kandidaat op maat te vinden.

“Vanuit mijn functie als HR Business Partner bij Refresco Benelux heb ik samengewerkt met Sterling & Holmes. Dit was een intensief en succesvol traject. Wij ontvingen in een lastige arbeidsmarkt al snel kandidaten voor de rol van Sr Key Accountmanager Retail. De procedure werd netjes begeleid en de communicatie ging vlot en prettig, waarbij de aandacht voor de kandidaat en opdracht in evenwicht was. Je merkt dat Huub ruime ervaring heeft in marketing & sales binnen grote organisaties en A-merken. Hij heeft ons goed geholpen”.

© Sterling & Holmes executive search ~ recruitment