Vacancies

Managing Director

Managing Director van de Nederlandse vestiging van Workrate. Naast de eindverantwoordelijkheid en de P&L is een belangrijk doel de ontwikkeling en verdere groei van de dienstverlening in de logistieke sector. Met 700 FTE is Workrate een grote en succesvolle onderneming; de cultuur is echter allesbehalve “corporate”.

Sales Manager

Je bent vooral een coach en motivator voor het team, waarbij aandacht en inspiratie van essentieel belang is. Je bent een verbinder, een teamplayer, een ambassadeur, een échte winnaar, die net een stapje harder loopt – type ondernemer – met een prettige en sterke persoonlijkheid.

Key Account Manager Out-of-Home

Opdrachtgever: Smit & Dorlas / UCC Coffee

Het is een uitdagende en zelfstandige functie met korte lijnen, directe actie en vooral veel eigen initiatief & creativiteit. Je bent verantwoordelijk voor de sales en new business in Catering, Business & Offices, Hotel-ketens, Travel/On the Go, Fast Food/Quick Service, incl New Business.

Category Manager Food & Drug

Opdrachtgever: Bolsius Nederland


Category Manager is uitdagende functie binnen Bolsius Nederland bekend van het merk Bolsius, de absolute marktleider in kaarsen, inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig Home Ambiance merk. Jij bent verantwoordelijk voor de Drug-kanaal in Nederland (AS Watson/Kruidvat), daarnaast werk je in internationale business teams samen voor de UK en Nordics (Food Retail + Home & Garden).

Key Account Manager Fashion

Opdrachtgever: Veepee.com

Je werkt data-driven, klant- en resultaatgericht, mensen waarderen je omdat je altijd een stap(je) extra zet. Je hebt een stevige persoonlijkheid (slim/smart), je houdt van initiatief, je hebt een mening en een visie en weet die goed over te brengen.

Operations Manager Benelux

Opdrachtgever: Nox NighttimeExpress

Aangesteld als rechterhand van een inspirerende directeur, die zich primair op andere onderdelen van de bedrijfsvoering wil richten; gaan jullie gezamenlijk met het managementteam een dynamische periode van groei en ontwikkeling in.

Product Manager

Opdrachtgever: Bolton Adhesives

De functietitel Product Manager dekt slechts een deel van de breedte van deze functie. Want je gaat je niet alleen met product en category management bemoeien maar ook met Trade en Brand.

Digital Marketeer

Opdrachtgever: Bolton Adhesives

Als Digital Marketing Specialist word je internationaal verantwoordelijk voor het merk, de producten en de onlinecommunicatie voor Bolton Professional. Het betreft een nieuwe functie, die tot voorheen in delen door de andere zes marketing teamleden werd vervuld.

Regional Account Manager
Business & Offices – Eindhoven

Opdrachtgever: Smit & Dorlas / UCC Coffee

Je bent dagelijks bezig met acquisitie en verkoop, je creëert leads en maakt afspraken met nieuwe klanten. Je geeft verkoopadvies over de totaaloplossing voor de koffievoorziening in de kantoren- B&O-markt.

Horeca Account Manager –
Regio Den Bosch / Venray / Gorinchem

Opdrachtgever: Duvel Moortgat

We zoeken het type ondernemer met passie voor speciaalbieren en die goed thuis is in horeca en out-of-home markt (incl cafés, restaurants, hotels en sport). De man/vrouw die het verschil kan maken, een commerciële netwerker die goed relaties kan opbouwen en vertrouwen kan winnen bij bestaande klanten en nieuwe klanten in het rayon.

Marketing Sales Support medewerker België

Opdrachtgever: Bolton Adhesives (Bison)

Jij wordt de spin-in-het-web bij een geweldige club mensen en één prachtig merk. In deze zeer afwisselende functie komen je goede contactuele vaardigheden en hands-on mentaliteit goed van pas!

Account Manager Foodservice /
Out-of-Home – Amsterdam/Rotterdam

Opdrachtgever: Smit & Dorlas / UCC Coffee

Bij voorkeur type ondernemer met energie en drive, commercieel sterk en goed thuis in de “hippe/scene” restaurants. De man/vrouw die het verschil kan maken, die goed relaties kan opbouwen, vertrouwen kan winnen en deals kan afsluiten voor lange termijn.

Key Account Manager Melitta België

Opdrachtgever: Melitta Benelux – Lokeren (België)

Wij zoeken een winnaar, een sterke persoonlijkheid, iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat. Een jonger aanstormend talent dat nog iets te leren en ontwikkelen heeft, maar dan voorzien van een sterke drive en motivatie; willen we gezien de opbouw van het team zeker niet uitsluiten.

Account Manager West – Vlaanderen

Opdrachtgever: Melitta Professional Coffee Solutions Benelux

Na een gedegen inwerkperiode word je verantwoordelijk voor het zelfstandig verkopen van hoogwaardige espresso- en koffiemachines, de professionele service én het nieuwe complete koffieconcept van Melitta Professional. Dit kan als totaalpakket maar ook in losse componenten, afhankelijk van de wens en situatie van de klant of partner.

Platform voor Interim-professionals en
opdrachtgevers in FMCG-branche

Interim marketing-, sales-, supply chain-, finance-, directie-functies.

Per direct beschikbaar (interim)

Sales Manager Retail Benelux
(ingevuld)

Opdrachtgever: UCC Coffee Benelux

Je bent een stevige persoonlijkheid, een teamplayer, een verbinder. Je hebt ruime commerciële ervaring in Food en FMCG met een groot, relevant netwerk in Retail.

Interim Key Account Manager Fashion
E-commerce (ingevuld)

Opdrachtgever: Veepee

Zelfstandige interim-functie, verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van contacten met grote toonaangevende/strategische accounts in Nederland.

Key Account Manager
(ingevuld)

Opdrachtgever: Future Drinks – O2

Future Drinks BV is een jonge, snel groeiende, flexibele organisatie opgebouwd door medewerkers met ruime ervaring in drinks.

SILENT SEARCH

Sales Manager Retail
(ingevuld)

Opdrachtgever: NVT – Silent Search

Job ID: S865
Locatie: Randstad

Sales Manager OOH
(ingevuld)

Opdrachtgever: UCC Coffee Benelux

Een nieuwe, uitdagende functie bij één van de vijf grootste onafhankelijke koffiebedrijven ter wereld.
UCC Coffee is categorie partner in “total coffee solution”.

SILENT SEARCH

Interim Operations Manager

(ingevuld)

 Transport & logistiekMarketing Manager Oostenrijk
(ingevuld)

Opdrachtgever: Princes Group

Brand Manager Oostenrijk bij Princes, bekend van de vis uit blik. Een zelfstandig functie met veel vrijheid en verantwoordelijk voor de totale marketingstrategie van de product portfolio “Vier Diamanten” in Oostenrijk.

SILENT SEARCH

Interim Key Account Manager Retail
(ingevuld)

Opdrachtgever: NVT – Silent Search

Job ID: S870
Locatie: Randstad

Key Account Manager Food & Drug
(ingevuld)

Opdrachtgever: Bolsius Nederland

Key Accountmanager Nederland, verantwoordelijk voor Food & Drug channel. Bekend van het merk Bolsius, de absolute marktleider in kaarsen, inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig Home-Ambiance merk.

INTERIM

Key Account Manager (ingevuld)

Opdrachtgever: NVT – Silent Search

Locatie: Amsterdam
Job: S733

Marketing Manager
(ingevuld)

Opdrachtgever: NVT – Silent Search

FMCG / Food / B2C
Locatie: Breda – Utrecht
Job: S715

Plant Manager
(ingevulduld)

Opdrachtgever: TN Plastics

Operational Manager (ingevuld)

Opdrachtgever: Extra Talent

Operational Manager, dynamisch werk voor een commercieel gedreven people manager.

Financial Controller Benelux
(ingevuld)

Opdrachtgever: Melitta

Financial Controller Benelux bij Melitta is een mooie financiële rol in een groeiend bedrijf. Bekend van de grote, sterke merken Melitta, Toppits, Swirl en Granini.

johan_cruyff_logo_300x191

Marketing Manager
(ingevuld)

Opdrachtgever: Johan Cruyff Foundation

Legal Recruiter
(ingevuld)

Opdrachtgever: Extra Talent

Recruiter bij Extra Talent, een functie met brede verantwoordelijkheid en veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Teamlead Digital Analytics & Marketing Intelligence (ingevuld)

Opdrachtgever: Onetomarket

Ken jij het online marketing vak door en door, heb jij een heldere visie op de ontwikkelingen binnen digital analytics en marketingdata.

Recruiter Logistiek
(ingevuld)

Opdrachtgever: Extra Talent

Je werkt binnen een hecht team van 4-5 mensen voor een gespecialiseerde branche en met specifieke functies. In deze functie Logistiek.

Erasmus_alumni

Program Executive Erasmus (ingevuld)

Opdrachtgever: Vereniging Erasmus Alumni Trust

Program Executive bij opdrachtgever Vereniging Erasmus Alumni Trust is een pittige job voor een bruggenbouwer die meebouwt aan een kwalitatief hoogwaardig netwerk van alumni van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Account Manager Noord-Nederland
(ingevuld)

Opdrachtgever: Versluis paint & non-paint

Account Manager bij de grootste leverancier van paint en non-paint producten in Nederland. De klanten zijn retailers (oa DIY, agri & non-food) en de zelfstandige leden van inkoopcombinaties.

Do you also want an Impact player within your company?
Call directly +31 85 06 09 878

© Sterling & Holmes executive ~ direct search